Generalforsamlingen udsat til den 01.09.2020

20. april 2020

Løgstør Fjernvarme har besluttet at udsætte den generalforsamling, der skulle have været holdt mandag 25. maj. Årsagen er selvfølgelig corona-krisen.
Bestyrelsen har besluttet at flytte generalforsamlingen til tirsdag 1. september.
- Selv om vi endnu ikke ved i hvilken takt, samfundet får lov at komme i gang igen, så tror vi i bestyrelsen ikke på, at vi allerede kan holde en generalforsamling i slutningen af maj med de mellem 60 og 80 medlemmer, der normalt møder op, siger Uffe Bro, der er formand for Løgstør Fjernvarme.
- Skulle det ske, at man eksempelvis får lov til at være maksimalt 100 personer samlet, vil det også kunne give os problemer. Hvad gør vi så, når og hvis deltager nummer 101 møder op? Ifølge myndighederne skal vedkommende afvises, hvilket igen betyder, at generalforsamlingen må erklæres ugyldig, da vi jo ikke kan afvise medlemmer, der ønsker at deltage, siger Uffe Bro.
Udsættelsen betyder, at den nuværende bestyrelse fortsætter indtil generalforsamlingen 1. september, som der senere bliver formelt indkaldt til. Og da der er tale om en force majeure-situation, så er der ingen juridiske problemer.